Încă mai faci machiajul când vremea din afara este înfricoșătoare (ploioasă, ninsoare, nebună umedă)?

BRR, este rece afară …
Tu te dai jos, petrece o bucată de dimineață, pregătindu-te să te confrunți cu ziua și apoi Bam! – Deschideți ușa și este furtuna secolului afară. poate că este o ploaie torențială, iar ploaia vine din toate direcțiile (chiar lateral!), Sau este o viscolă, și există cinci picioare de zăpadă care blochează ușa din față sau este sezonul musonului în tropice și este suficient de umed afară să respire cu branhii și să se topească chiar și machiajul cel mai industrial purtător de lungă durată într-o chestiune de minute.

Când vremea din afara este îngrozitoare, încă mai faci machiajul tău?

PUBLICITATE

Fac absolut. Nu obținem frecvent vreme extremă, extremă aici, dar de multe ori facem. Aici este în jos devreme, în mod normal în timpul iernii și primăvara târziu, și când se întâmplă, mi-am bătut lucrurile impermeabile și de lungă durată.

În mod normal, încep cu o mascara impermeabilă. Maybelline face una pe care o iubesc numită Full ‘n impermeabil rezistent la apă. Se ocupă de ploaie puternică și este incredibil de rentabil (doar 7 dolari).

Apoi, voi adăuga un umplutură dură-ca cu unghii, cum ar fi Arch Hourglass, pe care sunt serios obsedat de (din nou!).

Pentru pielea mea, fața Mac și trupul, care nu se învârte pentru nimic. Apoi, sub-ochi concealer pentru a ascunde acele cercuri întunecate plictisitoare, urmate de puțină pudră, roșie și bronz. În mod normal, opresc pentru ceva non-lipicios pe buzele mele, ca o pată sau ruj, având în vedere că obținerea părului prins în luciu nu este niciodată distractivă …

Tu ce mai faci? Încă mai faci machiajul când vremea din afara este înfricoșătoare (ploioasă, ninsoare, nebună umedă)?

PUBLICITATE

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

P.S. Bine ați venit la Hump.

Author Image
yxqrz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *