Uncategorized

Încercați acest hack pentru sprâncene îndrăznețe, buni, Bangin

un hack pentru sprâncene îndrăznețe, dar naturale
Te simți vreodată ca niște sprânceni să te aducă? Ca și cum ar avea o agendă? cum ar fi motive ulterioare?

Fac. ? În unele cazuri, ele refuză absolut toate comenzile, ignorând complet cererile mele, indiferent dacă vin la ele cu un gel de frunte și / sau cu o perie de sprâncene.

PUBLICITATE

Vrei mai pline, (oarecum) sprâncene naturale, dar nu doresc să-și petreacă o oră pe ea și să folosească o tona de produs?

Dacă ați răspuns “da”, atunci acest hack este pentru tine! ?

Tocmai am început să fac acest lucru și am obținut un feedback bun despre navele mele în ultima vreme, așa că, bineînțeles, trebuie să împărtășesc acest hack cu tine, pentru că bănuiesc că ești probabil la fel de obsedat de sprânceni ca mine.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

În primul rând, veți avea nevoie de un gel de frunte clară, umplutura dvs. preferată (Pen, creion, pulbere, whatevs) și – Drumroll vă rog – degetele!

Da, degetele sunt esențiale pentru această petrecere. ?

Începeți prin aplicarea gelului de frunte clară la sprâncenele goale. Există atât de numeroase geluri de frunze bune acolo, BTW (vezi: Benefit, Nudești, Anastasia), dar folosesc cea de Mac acum pentru că îmi place. Își face treaba, dar nu-mi face ca sprâncenele să fie prea rigide.

Nu fiți timizi. grămadă că este pe!

Sprâncenele goale și pielea goală, pentru că așa ne întoarcem în jurul acestor părți
Încărcați gelul de frunte clară.
Acum, în loc să apuci o broolie de frunte sau o pieptene de perie și să alergem prin gel, împingeți părul de păr în poziție cu degetele.

Da, e corect! Pur și simplu apăsați și manevrați firele de păr exact unde le doriți.

Secretul este puterea presiunii degetului. ? Cred că funcționează mai bine decât o spoolie sau o perie de frunze.

Apăsați acele fire de păr!
Goofy fața complet inutilă, dar foarte încurajată (trebuie să puteți râde de tine, știți?)
Strategeria mea este să împingeți părul de frunte în jumătatea interioară a frunții mele în sus și firele de păr din coada exterioară ușor în sus și în afara. Cred că face ca sprâncenele să pară pline, pufoase și groase.

În acest moment, puteți continua cu restul machiajului în timp ce se fixează gelul, apoi atunci când se umple uscrul în orice pete rare din sprâncene cu un creion, pix sau pudră.

Umpleți-le, terminați restul machiajului și ați terminat!
Este ciudat, dar când fac acest lucru cu degetele mele, sunt în stare să scap de folosirea unui creion mai mic de frunte și cred că sprâncenele mele arată de obicei mult mai natural și mai puțin … Nu dunno … greu-mâna decât atunci când folosesc o pensulă sau alt instrument?

Vă rugăm să rețineți că multe geluri de frunte sunt stickier după setare timp de un minut sau două, așa că dacă există acolo apăsând firele de păr în jurul tău și simți că gelul rămâne blocat aici și stickier, este complet normal!

Oprit la pre-școală!
Sper că renunți la această încercare.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. TGIF!

Author Image
yxqrz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *