Uncategorized

Ți-ai luminat vreodată părul și / sau sprâncenele?

Blondele au într-adevăr mult mai distractiv? Întrebările minți doresc să știe!
Păr, da, sprâncene, nu, deși am considerat serios luminând pe acesta din urmă, în special când am avut părul de agrement.

Singurul lucru care ma oprit a fost aspectul de întreținere. Nu m-am gândit că pot să mă ocup de întreținere … sprâncenele mele sunt întunecate în mod natural și, având rădăcini cu adevărat întunecate, nu mă pot gândi la etapa între ea.

PUBLICITATE

Oh, prea mult …

Părul meu, totuși, am luminat de câteva ori. Cred că primele mele încercări erau în școala de mijloc și Oh, Doamne! – Îți amintești de soare? Îmi amintesc să o folosesc – cred că a fost a șasea sau a șaptea clasă? – Și având părul portocaliu drept!

De asemenea, am folosit acea cremă de cremă făcută pentru părul de buze superior de către Jolene că ați putea ajunge la farmacie? Din nou, am ajuns cu părul portocaliu … și o mustață portocalie, haha!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Dar, știi, eram tânăr și nu am idee absolut ceea ce făceam. Tot ce știam era că era distractiv (cu excepția cazului în care nu a funcționat cu adevărat).

De liceu, m-am sculat din această fază și mi-am ținut părul mai întunecat, dar am trecut printr-o altă vrajă de lumină de păr în colegiu când am avut o singură groapă groasă, practic bleach-blondă în bangsul meu, o la rogue X-bărbați.

Privind înapoi pe ea … Cred că s-ar putea să arăt niște pantaloni nebuni, dar am crezut că a fost fierbinte sh * t la vremea aceea, lol!

Prin 20 de ani și 30 de ani până acum, m-am întors între diverse nuanțe de caramel. Cred că cu culoarea părului, mai ales când o ușurați, practic simte că luați o altă personalitate. Totul – hainele și chiar modul în care arată machiajul – pare diferit. Cred că e distractiv.

Părul meu este acum probabil cel mai întunecat, a fost într-o perioadă foarte lungă, dar pot merge din nou în curând …

PUBLICITATE

Cine știe? Probabil că voi face ceva pe un capriciu.

Tu ce mai faci? Ți-ai luminat vreodată părul și / sau sprâncenele?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Author Image
yxqrz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *