Sâmbătă Surfing, 28 octombrie 2017

Mă întreb dacă sunt singura persoană care face acest lucru, totuși în timpul săptămânii, beau, în principal, fie cafea decaf sau jumătate de cafea, deoarece în timp ce cafeaua completă ajută Am făcut o mulțime de lucruri făcute, mă face super-jitterie, precum și când stau acolo încercând să-mi pun gândurile împreună sau să fac ceva de genul scrierii, nu pot să mă descurc uneori. Nu există nici o priză pentru toate buzzingul care se întâmplă în corpul meu, precum și capul meu.

Dar în weekend? În zilele de sâmbătă? Fata, beau lucrurile autentice. Din sâmbătă, mă simt ca, bine, este ziua mea liberă. Pot să fac tot ce vreau, precum și o cafea autentică mă va face cu ea.

PUBLICITATE

Adică, sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le fac astăzi! – Altele decât treburile obișnuite de acasă care trebuie să se facă. Atât de multe arata vreau să încerc, magazine Vreau să vizitez, cărți Vreau să citesc. Nu ştiu!

Vorbind despre asta, trebuie să-ți spun despre noua mea cafea de sâmbătă. Nu este nimic super fantezist. El Hub a făcut-o dependentă de ea, cu toate acestea, este numită Folger doar netedă, precum și doar … Nu înțeleg dacă am ajuns la amărăciunea lui Starbucks, precum și cafeaua lui Peet, totuși acest Folger doar neted ISN ” t amar sau tangy deloc. Este moderată și nu acidă, deci nu-mi rănește deloc stomacul. Chiar dacă o faci extrem de puternică, încă nu are o mare mușcătură.

Tocmai am avut un sip … Ahhh! Este atât de bun.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Apropo, beau-o de la o ceașcă de felină supra-dimensiuni pe care tocmai am descoperit recent la Marshalls. Am acumulat încet un set de ceai nepotrivite de acele cești de ceai feline, haha!

Este de către Portobello de către Inspire, precum și de ea “acasă este locul în care este felina mea”, precum și toate acești pisici pisicile biți pe ea! Singurul lucru este că nu a inclus un farfurie potrivită, totuși, ca și mugul meu Roy Kirkham.

Îmi place să beau din această ceașcă, deoarece atunci când ajungeți în partea de jos, există o imagine pe interiorul unei sfere de fire, precum și siluete de pisici cu cozile strâmbe. La fel ca și când beau din această ceașcă, Connor vine întotdeauna, precum și spune: “Cat! Pisică!” precum și punctele la desenele feline de pe partea laterală. Este atat de dragut.

În timp ce voi continua să beau această cafea, precum și să se topească în uitare fericită, sunt, de asemenea, voi verifica mai mult de plaja de cacao. Dacă aveți nevoie de un material de lectură dimineață, chiar aici sunt câteva povestiri care mi-au prins ochiul săptămâna aceasta.

Asigurați-vă că sunteți în diferite varietăți ale canapelei dvs. de leșin atunci când vă aflați compactele de machiaj de epocă în acest post. Ei vor muri pentru!

Excitat de asta! – Noua linie Kérastase Aura Botanica este de 98% naturala, precum si fara silicon.

Iată câteva produse care vor dura cu plâns, sărutându-se, precum și oricare dintre acestea, în conformitate cu artistul de machiaj pentru Jane Virgin (marathon’d primele două sezoane, precum și a crezut că a fost hilar).

În situația nu ați fost conștienți, Tarot este trending, precum și Dior a prezis-o cu luni în urmă.

Vreau să spun, aveți cu adevărat nevoie să întrebați? Cu toate acestea, doar în situația, te-ai întrebat de ce feline vă oferă umărul rece …

Covergirl își revine marcajul cu ambasadorii de brand care reprezintă un amestec de etnii, precum și vârstele (!). Tot ce trebuie să spun despre asta – este vorba despre timpul de 69 de ani, a fost prezentat într-o campanie de frumusețe.

Halloween, precum și bomboanele nu au mers întotdeauna mână în mână, care este nebunie pentru mine!

Am respectat Crispr. Este una dintre cele mai mari povești de științe ale decenii, precum și aici este un ghid simplu pentru orice cerință de a înțelege despre el.

Mantra interioară (Hei, am câteva!) Sunt lucruri puternice. Iată exact cât de fitness fizic Mogul Robin Arzon le-a folosit pentru a prospera după o experiență aproape de moarte, precum și se transformă într-o marcă de fitness fizică cu o singură femeie.

Îmi place acest videoclip cu femeile din clasa a șasea, rapping despre succesul academic.

Rujuri de lungă durată, începând cu 9 USD

Cum să eliminați acneea de cap (nu râdeți, înțeleg că ați avut-o înainte! Am total.)

Simt purpurile, precum și prunele din paleta Natasha Denona Lila!

Dacă poți, să te căsătorești cu un tip care va merge la Sephora, astfel încât să poată descoperi exact cum să-ți aplice machiajul după ce îți pierzi viziunea.

Dacă ați cumpărat pe site-ul Tartes între 2008, precum și 2017, informațiile dvs. personale pot fi compromise într-un breech date recente.

Desperately seeking this Colombian nail polish brand since it supposedly doesn’t chip.

Have a fantastic day, as well as oooh! — tell me what type of coffee you have in your cupboard right now. What’s your preferred blend as well as brand?

PUBLICITATE

OK, bye!

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Author Image
yxqrz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *