Uncategorized

Surfing Surfing, 5 septembrie 2020

Weekend de zi cu zi, băieți. ? Dacă aveți nevoie de mine, mă veți găsi în curtea din față, altfel cunoscută sub numele de “proiectul neverending care ma bântuit de luni de zile”. Voi fi genunchi-adânc în murdărie astăzi, pentru că o așezați în jos … ceea ce mă duce la aceste frumuseți! El Hub a venit acasă cu aceste mamonii meyer îmbunătățit de la Costco a doua zi. A bătut pe ușa din față și când am deschis-o, a spus: “Uită-te la ce am primit pentru tine!” (Sunt pretins despre lămâul meu și am fost cunoscut să se răzgândească și despre virtuțile lui Meyer Lemon.)

Adesea văd aceste copaci mari de lămâie din jurul cartierului, așa că sper că se va întâmpla cu acești tipi, iar ziua va veni când voi fi atât de supraîncărcată cu lămâi pe care nici măcar nu o voi ști eu insumi. Voi face pastele Al Limone și Bare de lămâie rămase și dreapta! ? Să manifestăm că visul de mâncare, nu-i așa? LAUGH OUT LOUD!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Acum, în timp ce mă duc să stabilească această viziune citrică în mișcare, iată că citirea farmecului tău pentru săptămâna …?

În această toamnă, multe celebrități intră în jocul farmec cu linii de machiaj noi. Singerul Selena Gomez tocmai a lansat linia ei de farmec rară la Sephora. Un procent din toate vânzările de farmec rare vor fi donate Fondului rare de impact (a început de Gomez în iulie anul trecut), care are ca scop ambițios să ridice 100 de milioane de dolari în următorul deceniu pentru a aborda lacunele din serviciile de sănătate mintală pentru comunitățile deservite.

Fostul Star MTV reality Star LC, altfel cunoscut sub numele de Lauren Conrad, a lansat și o linie de machiaj. Cine ar fi Thuns Fata pe care Stephen nu a ales pe plaja Laguna și că Heidi trădat pe dealuri ar deveni o forță de marketing? Bun pentru tine, Lauren! Faceți limonadă din acele lămâi!

Și nu sunt doar celebrități care lansau liniile de machiaj. Brand de parfum suedez Byredo (două cuvinte: apă țigană) este acum de vânzare o linie de machiaj cu ruj, bastoane de culoare multi-utilizare, balsam de buze, rimel, eyeliner lichid negru și trei palete de umbre de ochi cu cel mai distracție ambalaj.

Vorbind despre noi, iată ce lovește rafturile în această lună de la Anastasia, L’Oréal, decăderea urbană și multe altele.

Doar în cazul în care ați căutat să faceți niște cumpărături de farmec online în timpul weekend-ului de muncă …

Nu pot să aștept să văd noul remake-ul de acțiune live din Mulan, care este disponibil acum pentru 30 de dolari pe Disney + (dar va apărea pentru absolut gratuit începând cu luna decembrie) și mai bine credeți că voi verifica părul și machiajul . A fost nevoie de doi ani pentru designerul de păr și machiaj Denise Kum pentru a aduce personajele filmului la viață.

5 sugestii de machiaj pentru persoanele cu Trichotillomania

Pat McGrath își împărtășește secretele la o strălucire naturală.

Cum se utilizează tehnologia în farmec în lupta împotriva coronavirusului

Unul dintre filmele mele preferate, vreodată. Ușor de primii zece!

FACT FACT: Obișnuiam să mănânc la un restaurant thailandez din Județul Marin unde era cunoscut că Bonnie Raitt, dar nu am văzut niciodată aici.

Awww.

Tocmai am văzut-o pe Salma Hayek într-un film cu Alec Baldwin numit “părinți beți”, iar calendarul ei de benzi desenate este impecabil. iubeste-o!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Author Image
yxqrz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *