Ziua în recurs vol. 23: Îmi place anii ’90, precum și mușcătura de apel Amuse Rujul Bouche în whisky

Folosind mușcătura de apel Amuse Bouche Ruj în whisky
Bună dimineața, glorie! Creșteți, precum și strălucirea!

Acest lucru este un recurs de mușcătură Amuse Rujul Bouche în whisky ($ 26), un maro închis închis, cu un finisaj de satin, precum și este extrem de mult ca ceva pe care l-aș fi folosit înapoi în timp ce ascult stâlpii vocali magnifice de culoare, precum și coolio.

PUBLICITATE

Da! M-am îndreptat spre un nume de anii ’90 în seara asta, așa că folosesc un ruj în stil de 90 de ani în această dimineață pentru a ajunge în spirit.

Ambele color M-am redat, precum și Colio se desfășoară la concert, împreună cu (așteaptă-o!) Vanilie Ice (OMG), Tone Loc, Base Rob, precum și Young MC.

Spectacolul este în orașul Jackson, California, la est de Sacramanto – Helloooo, Jackson! – Deci, dacă ești în acest fel, wassup? Voi fi în gâtul tău de pădure în seara asta!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Oricum, asta e experiența mea uriașă în acest weekend.

Bite Apel colecție minunată și savuroasă
Whisky, apropo, de la Apelul de mușcătură, precum și colecția savuroasă de șuvoaie de șase amuze, care au ieșit din primăvara anului trecut, cu toate acestea sunt mult mai mult de 40 de rujuri de la Bouche Greu în linia de lucru Bite, deci este extrem de substanțial (Sunt 26 de dolari fiecare).

Rujurile Amuza Bouche au făcut un presărat uriaș în primăvara anului trecut când au apărut pe contoare. Sunt îndrăznețe, ușoare, precum și cremoase, cu o formulă de hidratare Uber (fiecare Lippie constă din 12 uleiuri comestibile), precum și ele sunt absolut minunate.

Din stânga: Kale, cerneală de calmar, Taro, Jam Lavanda, Thistle, precum și Whisky

Cele șase culori minunate și de colectare a lui Savory sunt extrem de out-of-the-box, deci dacă ați rula vreodată ruj întunecat ecologic la PETCO, de exemplu, atunci ar putea să vă duceți dacă nu ați făcut-o deja . Sunt ediția restricționată.

PUBLICITATE

Sper că sâmbăta / caturda ta a coborât la un început spectaculos! Ce esti la fel de mult ca idealul acum?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Author Image
yxqrz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *