Uncategorized

Încercați acest hack-ul de păr pentru a spori culoarea și starea profundă în același timp

Se amestecă un balsam de creștere a culorilor și o mască de păr hidratant la ramplifică (rampă up + amplifică) Culoarea părului și starea profundă Yo “Mane în același timp timp.

Adică, de ce nu am descoperit acest tip de geniu cu ani în urmă!? Mintea suflată! Aș vrea să pot lua credit pentru asta, dar nu pot. Shout-out la Chelsea din comentariile pentru a-mi arăta lumina!

PUBLICITATE

Are nevoie de mai multă umiditate! VĂ ROG!!

Am încercat destul de multe climatizoare de culori de păr de-a lungul anilor și chiar dacă îmi place cât de bogat și am refăcut culoarea părului meu se ocupă de ei, ei nu au fost suficient de hidratanți pe cont propriu. În consecință, îmi place rezultatele, dar nu le folosesc în mod consecvent pentru că aș fi mai degrabă sărituri la un balsam hidratant. Părul meu are nevoie de umiditatea suplimentară.

Dar prin amestecarea unui balsam de culoare și o mască, primesc cele mai bune din ambele lumi – umiditate și culoare bogată.

Am făcut asta în ultimele câteva săptămâni în fiecare noapte de duminică, care este atunci când iau un duș mai lung pentru a face lucrurile “Sostul Special”, îmi place să mă pregătesc pentru săptămână.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Intra în mix

După ce am terminat spălarea părului (care, în serios, este un astfel de loc de muncă #longhairsrupgles), am apuca Aveda Clove Color Conditioner, și amestecați-l cu masca de revitalizare supremă Pai-Shau în palma mâinii mele (aproximativ 50/50 amestec). Apoi am ridicat-o prin părul meu de la rădăcini să se termine.

Apoi, pieptene, prin părul meu, folosind un pieptene cu vârf larg (Îmi place acest roz pe care l-am primit de la Sephora cu ani în urmă), doar pentru a vă asigura că am acoperit totul. În acel moment, dacă mă simt încă ca scopurile mele, am nevoie de mai multă umiditate, voi lucra într-un alt dollop din masca de păr.

Bunuri și cleme de gheare ftw

(Notă: Următorul pas este în totalitate cheie dacă aveți părul lung!)

Apoi mi-am pus părul într-un bun și am clipi bunul în loc cu două cleme de păr.

Aici voi face alte lucruri pentru câteva minute în timp ce aștept acest lucru pentru a-și face acest lucru, cum ar fi exfoliat, visaș, bărbierit, sau du-te în oraș pe tocurile mele cu acest picior de brânză de brânză care am.

Apoi iau bunul afară, clătiți balsamul și rulați o pieptănă încă o dată pentru a mai de-încurca. Și când am terminat, încuietori de ciocolată întunecată arată o ciocolată extra, strălucitoare și condiționată.

Color Balsyer Recs?

PUBLICITATE

Îmi place balsamul de culoare al lui Avevea (umbra pe care o folosesc este Clove), iar Chelsea mi-a spus că ea îi place luciul de culori DPHUE + tratament de condiționare profundă, ceea ce cred că o să încerc după ce îmi termin tubul de Aveda. Dar aveți recomandări de culori? Vă rog să-mi spuneți, pentru că sunt pe piață pentru o nouă de iubire.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Author Image
yxqrz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *